Zdravotní stav

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Re: Zdravotní stav

Příspěvekod Shuang » 25 bře 2010, 12:28

Napadlo mě ještě že bych si tu jizvu nechal nějak potetovat aby aspoň tolik nebila do očí , ale četl jsem na stránkách www.novakariera.cz ze jsou tetování zakázaná, ale tak když to nebude žádný symbol co by vyjadřoval náboženství, rasismus nebo tak, tak by to nemělo vadit ne? prošel bych s tím u přijímacího řízení ?
Shuang

Příspěvekod martina » 26 bře 2010, 18:24

Zatím naštěstí nemám problém projít na psychotestech nebo na laboratoři ve VN Olomouc, ale někteří mí kolegové na tyto prohlídky jezdí "pro jistotu" do Brna... Netvrdím, že jsou ve VN Brno jen diletanti, ale asi to tam někteří berou trochu light. Před misí u nás byla část lidí v Olmiku a ostatní v Brně. V Brně prošlo 100% a v Olmiku víc než polovina neuspěla. Dokonce se mnou v náhradce byly kolegyně, které v Brně vůbec neabsolvovaly před nástupem do armády odběry (???). Jedna z nich měla za sebou složitou operaci a jizvu podél celé páteře (měla jsem možnost to vidět na vlastní oči), ale v Brně to nikdo neřešil resp. nikdo na to nepřišel.
martina

Příspěvekod eve » 27 bře 2010, 09:20

To by mě zajimalo, jak se da zařidit, aby člověk mohl jit do Brna , jelikož semnou se na KVV nijak nebavili, řekli Olomouc a konec!
eve

Příspěvekod martina » 27 bře 2010, 10:22

Tak to netuším! Když jsem měla před vstupem do AČR absolvovat zdravotní kolečko, řekli mi na OVSce rovnou, že mám jít do VN Olomouc. Já jsem to ale měla v místě bydliště, takže se to dá pochopit, ale např. holčiny z Pardubic, Ústí n. O., Hradce Králové atd. si mohly vybrat, přestože spádově by měly asi spíš patřit pod Olmik. Ono už je to taky nějaký pátek, co sloužím, takže není vyloučeno, že se systém změnil... Každopádně vím, že když nedávno mí kolegové vyjížděli ven, část z nich byla na prohlídkách ve VN Olomouc a ostatní v Brně (více méně podle trvalého bydliště).
martina

Předchozí

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou