Tak je to tady!!!Snad jsem nezaspal a nejdu se svou zprávou pozdě!!!
Ale i kdybi jsou jistě lidé jako já kteří naivně věřili slibům politiků o řezání sádla.Zhruba před týdnem jsem se dozvěděl že údajně bude zdaněn příspěvek na bydlení a to 30% a zbytek bude vložen do platu a zdaněn!!!No pochopte mé zděšení!!!Jsem 40ti letý voják sloužící jen 10 let takže vlastně žádný karierista s hodností četaře a s hypotékou na dům!!!Po novoročním dárku ve formně snížení platu o 10% jsem samozřejmně nečekal další ještě lepší dárek!!

Ale stalo se a tak jsem se nechal poučit od finanční náčelnice zda něco o zdanění příspěvku ví?No co jsem čekal já najiva???S úsmněvem mi zdělila že má zakázáno otom mluvit.No obrátil jsem se na stránky AČR na facebooku (
http://www.facebook.com/?ref=home#!/Arm ... erepubliky) odpověď je více než překvapující!!Odborník z AČR mi sdělil že se ještě jedná o možnosti úpravy příspěvku na bydlení atd.....bla bla bla nakonec přečtěte si to sami v diskusi na facebooku.Ale co je zajímavé je odpověď jisté Kamili která nekompromisně utopila moji a také vaši šanci na zachování příspěvku v dnešní podobě!!!Nevím jaký je přesný postup zdanění ale co jsem se dozvěděl je že dojde ke zdanění příspěvku následně ke vložení zbytku k platu a následnému zdanění celé částky,ale jestli si někdo myslí že se mu zvedne průmněr na výsluhu tak to se plete!!!!Odvede daň zdravotní i sociální z celé částky ale na plusové hodnoty jako je výsluha,dovolená,nemocenská to údajně nebude mít vliv!!
Tak se pám sám sebe co ještě je necháme udělat,než jim rozbyjem huby????Jestli má někdo přesnější data prosím pište a uveďte mé info na prvou míru.Dík