VLRZ

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

VLRZ

Příspěvekod Andy » 03 úno 2010, 20:56

Myslím, že by bylo dobré, aby se každý podělil se svými zkušenostmi z vojenských zařízení, na které se jezdí na preventivní rehabilitace. Spousta lidí včetně mne toho moc neví.
Pište svoje zkušenosti.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Re: VLRZ

Příspěvekod 5988 » 03 úno 2010, 21:14

Lipno Hůrka - byl jsem mimo sezónu. Byl tam celkem klid, ale jinak tam trochu chcíp pes. Vynikající bylo, že každý dostal při nástupu jakési kupóny na jídlo. Pak si mohl objednat co chtěl z jídelního lístku, takže to byla pěkná žranice. Část osazenstva odjela dřív a kupóny vám nechala, takže pak to ani nešlo projíst. V létě to může být dobrý místo, je tam cyklostezka, kousek je Kramolín (lyžování), a samozřejmě Lipno.

Ovčárna
Opět jsem byl mimo sezónu, jak také jinak s mojí hodností. Pěkná příroda a nejspíš i lyžování, ale to jsem nezažil. Miniaturní bazén k ničemu. Chodil jsem na masáže a bylo to jen takový šmrdlání. Kdo si chce zaběhat, může si dát kopec dolů a pak spátky, pěknej záhul.

Malý Šišák
Konečně jsem dostal rehábku v době, kdy se dá lyžovat. Ovšem ne na Bedřichov, ale na Malý Šišák. Nahoru vás pustí autem, což je dobrý. Před boudou je mini sjezdovka dobrá pro děti. Jídlo celkem dobrý, ale nic extra, porce malý. Na pokoji jsem byl s dalšíma dvěma týpkama a pokoj praskal ve švech. Ale dalo se.
Na sjezdovky se musí spátky dolů. Jezdí i autobus každou hodinu, 40,-. Výhoda je, že můžete bezplatně využívat některé služby v Bedřichově. Restaurace zavírá v 23:00 a tím to končí. Permice jsme dostali do dvojice jednu, ale i tak super. Funguje na všechny sjezdovky v okolí Špindlu. Posilovna miniaturní, nikoho jsem tam za celou dobu nepotkal. Bowling..
5988

Příspěvekod parasutist » 03 bře 2010, 20:30

to 5988: Na Lipno-Hůrku a Olšinu už můžete zapomenout VLRZ se jich zbavila, Olšinu mají VLS, Hůrka je na prodej.
parasutist

Příspěvekod pepa » 21 zář 2010, 09:38

Sisak plny mysi a smradu fuj nebrat ...a ta vedouci je taky naka divna :twisted:
pepa

Příspěvekod Pavel » 21 zář 2010, 13:03

Nechtěl jsem bejt rozmazlenej, ale když už to píšeš, divný tam byli všichni. Nejvíc recepční. Tak vzhledem k tomu, že by se měl Šišák pouštět, budou mít možnost se ukázat na trhu práce.
Pavel

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou