Remington 700 LTR

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Remington 700 LTR

Příspěvekod Lombardo » 12 srp 2009, 16:09

Zdravím, nedávno jsem četl článek v časopise SWAT, který se jmenoval padl mítus dlouhých hlavní, aneb proč mohou být krátke hlavně někdy lepší. je tam popisován tets 20 a 18 palcovích hlavní s různými druhy munice od 155gr do 168gr, nejlepší výsledek na 700ya byl 2palce-5cm. Článek je velice rozsáhlí a nechci ho tu popisovat, píšu hlavně proto zda máte někdo zkušenost s 20palcovkou od Rem.700 LTR. Pokud ano zajmali by mne vaše názory na tuto pušku, popřípadě údaje, jakých bylo dosaženo výsledků z jakou municí, naměřená úsťová rychlost či jiné poznatky. Díky VIVERA MILITARE EST
Lombardo

Re: Remington 700 LTR

Příspěvekod Luigi » 24 srp 2009, 14:31

Nazdar
Nejsem ti sice schopnej poskytnout udáje o které žádáš v závěru textu, ale mám tady odkaz na ukázku kam až může 18palc. hlaveň dosáhnout, ber však v potaz že je to Custom od GS Precision.
http://www.youtube.com/watch?v=15qj032U ... re=related
Luigi

Re: Remington 700 LTR

Příspěvekod WIDOWMAKER » 30 led 2010, 12:33

Zdravím
nedávno jsem zakoupil LTRo, mám ho zapažbený v AICS, čož skvěle vyrovná váhu oproti originál Rem. pažbě, i přesto zbraň odskakuje více než u pušky s 66kou hlavní a usťovkou, přesto je to vše jen o zvyku jak si za ní lehnout.
Prohnal jsem zatím přes hradla jen SaB 168gr HPBT sierra 2200, naměřil jsem ztéto 20ti palcové hlavně úsťovou rychlost 755m/s.
Nedostal jsem se zatím dál než na 300m, kde jsem udělal soustřel 3,8cm, o jiných dálkách dám vědět ihned po další střelbě.
WIDOWMAKER

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou