Povinné očkování proti prasečí chřipce

Zde se diskutuje o tom, co se právě děje v Armádě. Například o snížení příspěvku na bydlení, propouštění vojáků, škrtech v resortu ministerstva obrany. Každý je vítán přispět svým názorem, nebo aktualitou z Armády.

Povinné očkování proti prasečí chřipce

Příspěvekod Andy » 26 led 2010, 21:54

Co si myslíte o rozkazu podrobit se očkování proti prasečí chřipce? Já osobně se nenechávám očkovat proti žádné chřipce. Je to moje přesvědčení, že to není rozumné. Neodsuzuju nikoho, kdo se nechá očkovat, ale tohle se mi opravdu nelíbí. Na idnesu o tom dokonce vyšel článek, kde se píše, že na ten rozkaz mají právo. Má k tomu někdo víc informací?
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Re: Povinné očkování proti prasečí chřipce

Příspěvekod eve » 27 led 2010, 17:15

Osobně si myslim, že by na to měli právo v případě, kdy by vznikla pandemie a bylo zasaženo velké množství obyvatelstva, protože obrana státu by se měla udržet ve schopnosti zasáhnout...
Ale, když jde o nynější stav, kdy nemoc H1N1 není na každém rohu, tak by to mělo zůstat na svobodnem rozhodnutí každeho vojáka (jakožto každeho občana žijícího v demokratickém státě) zda se nechá očkovat či ne...
eve

Příspěvekod HedonistImp » 27 led 2010, 17:49

Klaus po dlouhé době udělal něco užitečného, takže jste snad z povinnosti se očkovat venku...
HedonistImp

Příspěvekod Andy » 27 led 2010, 20:01

Podle České televize je rozkaz odvolán, ale ne pro všechny vojáky a do několika dní by se měl ministr rozhodnout které jednotky budou očkovány.
Jak říkáš Eve, kdyby tady byla pandemie, asi bych se na to také díval jinak, ale momentálně mám pocit, že vládě je líto vyhodit nakoupené vakcíny, a tak je chtěli použít na vojácích.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Příspěvekod Jastreb1 » 31 led 2010, 13:32

Zdravím, pro firmu je vyčleněno několik tisíc ampulí a je na každém, jestli se nechá očkovat či ne.
Jastreb1

Zpět na Armáda ČR - aktuality, kauzy, novinky