Jaký je podle Vás nejlepší film z vojenského prostředí?

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Re: Jaký je podle Vás nejlepší film z vojenského prostředí?

Příspěvekod sua.sponte » 04 pro 2009, 15:59

méně známé ale super jsou:
Mezi nepřáteli
Kokoda
Silmido
Tigerland
sua.sponte

Příspěvekod Shuang » 22 dub 2010, 15:32

Ross Kemp : in Afghanistan ... Pěti dílný dokumentární film o britských Royal Marines.
Shuang

Příspěvekod Andy » 22 dub 2010, 18:08

Ross Kemp je super a je i druhá řada. Mimo to doporučuji Ross Kemp on Gangs, to je taky hustý.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Příspěvekod HedonistImp » 22 dub 2010, 19:23

A pak také Ross Kemp: Middle East a Ross Kemp in Search of Pirates. Nejlepší film je ale stejně pořád Platoon.
HedonistImp

Příspěvekod AntiAndy » 01 srp 2010, 16:53

Andy píše:Tak 9 rotu jsem viděl a nelíbilo se mi to, protože tam z nich dělali hrdiny, ale přitom mi přišli jak nějaký troubové bez vojenskýho myšlení. Jako kdyby neměli žádnej výcvik - což možná v reálu neměli, ale to nevím. Jinak mi to přišlo jako když rusáci natočí akční film ve stylu americkej filmů a zároveň se tím snažili si trochu zvednout národní sebevědomí. Ale zase bylo pěkný vidět v akci známou techniku. :)
To Čisčiliště jsem asi viděl jako zákloš, a měl jsem ty záběry dlouho v hlavě, tenkrát ještě nebylo normální, že v televizi někomu pižlaj hlavu, nebo někoho rozjíždí tankem. Narozdíl ode dneška, kdy jenom zírám co běží odpoledne na Nově. Jestli to teda bylo ono.

Tak to je vidět, že o tý době víš úplný hovno a naprosto jsi nepochopil, o čem ten film je!!! Ty blbečku udelej si pořádek v palici a zkus si aspoň něco otý době přečíst nebo říct od někoho rozumnýho, ať netrousíš takové shity!!! Pičo!!!
AntiAndy

Příspěvekod Návštěvník » 01 srp 2010, 17:31

1.apocalypse now
2.full metal jacket
3 valčík s bašírem
4.9.rota
Návštěvník

Příspěvekod Pavel » 11 srp 2010, 07:26

AntiAndy - za Andyho odpovídat nechci, nicméně porušuješ pravidla těchto stránek. Někdo pouze vyjádřil svůj názor, takže zklidni hormony. Jestli víš o té době něco víc - a tím nemyslím z televize, ale z osobní zkušenosti z konfiktem SSSR - Afghanistán, tak si to rádi poslechneme.
Pavel

Příspěvekod roubik » 16 bře 2011, 21:27

Hraniční hlídka-jugoslávská malinko hořká komedie :D
Na západní frontě klid-z tý skoro klasiky co sem tu četl mi tu dost chybí
Hurt locker-
Jestřáb-
Rayen-to jsou klasiky posledních let,hlavně díky kaměře,resp.nová technika
Četa-donedávna nejlepší film,co jsem tak poslouchal kolem.Cca 15 let nazad
Zelený barety-John Wayne-nevim kdo to viděl,a nenapsal to sem.Je to asi fakt největší bobek co kdy,kdo dal na celuoid.Je fakt že člověk na to nejhorší v životě zapomene vcelku rychle,ale mě se ta hrůza z hlavy nemůže dostat.Zlatý chlapci a chlapi,pana JW by měli zakázat.
Škoda že nic neni o pouštní bouři.Když pominu Bravo two zero,bo je to agitka pana McNaba o kterym si myslim svý.Jo 3 králové,žádnej těžkej kalibr,ale šit to neni,mám rád když film je autentickej tzn.hadry,výstroj kvéry a technika sedí.Jo a Mariňák,dobrý,remake Olověný vesty,nebo jen inspirace?
roubik

Příspěvekod kalon » 18 kvě 2011, 09:52

Sice hodně starý film, ale moc hezký - Ponorka. Příběh ponorky U 96 za 2. světové války. Celkem reálně podaný obraz skutečného života německých ponorkářů. Rozhodně stojí za podívání
kalon

Příspěvekod lev » 30 črc 2011, 00:39

copak je to za vojaka a kdyz koukam na mash tak si rikam to se snad toci u nas :-D
lev

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou