Logar

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Re: Logar

Příspěvekod Dutch » 15 srp 2009, 15:59

Dutch
Dutch

Příspěvekod keithflin@seznam.cz » 29 srp 2009, 15:17

..nevím,jestli mí cenu něco komentovat?je potřeba vyměnit ty komouše ve vedení a pak se armáda teprve někam pohne.jinak je to jenom ztráta energie...
keithflin@seznam.cz

Příspěvekod Andy » 01 zář 2009, 18:09

Dutch píše:Připosranost z vlastní odvahy funguje u lampasáků pořád, na papíře maj napsaný směrnice typu zachráníme a osvobodíme všechno a všechny, ale když dojde na lámání chleba tak vždycky najdou něco proč to nejde :-)
Jako když to bouchlo v Zubajru na policejní akademii a češi tam měli výcvikovej team z VP, rána jako prase ze střechy sme viděli jak lítají kusy auta a když jsme chtěli vyrazit na evakuaci teamu tak to velitel kontingentu zatrhnul, že z Prahy z operačního přišel příkaz vyčkávat až se situace uklidní, protože jestli jsou mrtvý tak jim stejně nic nepomůže a jestli přežili tak nebudeme riskovat další životy. No a stejně to funguje asi v současnosti v A. UJž se mi chce zase zvracet :-D

Jo, jen mně napadlo, nebyl tenkrát velitel kontingentu jistý pan Neubauer z Tábora? O připosranosti toho pána jsem totiž slyšel hodně. Jako třeba, když chtěli nějakcí cizí vojácí (národnost nevím) Tatru do konvoje, tak se zrovna jako na potvoru rozbila. :shock:
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Příspěvekod Mako » 18 říj 2009, 17:10

Říkáš banda zasranejch úředníků??? Hlupáčku malý, meleš jen něco abys tady působil zajímavě, rebelsky a informovaně, nebo máš něco KONKRÉTNÍHO???
Mako

Příspěvekod Mako » 18 říj 2009, 17:12

Málo peněz, málo mrtvejch. V tom to je.
Mako

Příspěvekod MAR » 20 říj 2009, 17:29

Nevím co konkrétního chceš,připosraný rozhodnout sami za sebe aby jim někdo z Prahy neutrhnul koule a tak to je co víc chceš? Já myslím že je to vidět všude že to nejsou vojáci, ale úředníci a pokud se to dotklo tvé nějaké důstojnické cti, tak máš aspoň pěknou motivaci jak vojákum dokázat že to tak není, a ty keci že to nejde, že Praha svazuje ruce, určitě natom něco bude, potom doporučuji podle důstojnických tradic pistoli k hlavě a né se tíše vést v tom prohnilím sistému a parazitovat. :)
MAR

Příspěvekod Cody » 25 lis 2009, 23:20

Mam indícije že se z A stává druhé Kosovo,nikam se nejezdí,probíhá normálně zaměstnání,švédské stoly atd.
Nijak nechci zlehčovat nebezpečí které tam hrozí.
Cody

Příspěvekod Návštěvník » 08 pro 2009, 21:45

Ho, ho každej důstojník je kreten. Kladu si otázku proč už jsou tísíce let součástí armád. Ha, ha tady je to samej hrdina - bojovník. Nehodnotím dokud nevidím. Na papíře je každý expert. USA uděluje odznaky za bojový kontakt, kolik jich naši vojácí působící v AFG mají a odkud jsou. Asi ne od těch co řvou "proboha jeď nebo nás zabijou, panebože (you tube)". Doporučil bych vice vzájemného respektu, učený z nebe ..... Mám modrou ale se zajmem jsem si přečetl tuto veřejnou debatu, vojenství a vojenská historie mě docela zajímá. Opravdu perfektní obraz naší profi armády. Proboha ještě, že mám modrou.
Návštěvník

Příspěvekod Andy » 16 pro 2009, 19:54

Nějak jsem nepochopil Váš příspěvek. Pokud máte modrou, asi do toho moc nevidíte, ne? Já netvrdím, že každý důstojník je kretén, jen že je velmi mnoho důstojníků gum. Nevím, proč si to vztahujete na sebe, kvůli tomu že máte vysokou školu?
Momentálně se potkávám s opravdu idiotskými důstojníky z jednoho velitelství. Vyznačují se tím, že řeší jen to co vidí, a to je obvykle pouze ústroj vojáků. Ostatní věci zůstávají jejich chápání skryty, bohužel jsou podle mne důležitější.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Příspěvekod pan x » 02 úno 2010, 14:31

Ze by gumy z Tabora? :D
pan x

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou