Nový náměstek ministra obrany

Zde se diskutuje o tom, co se právě děje v Armádě. Například o snížení příspěvku na bydlení, propouštění vojáků, škrtech v resortu ministerstva obrany. Každý je vítán přispět svým názorem, nebo aktualitou z Armády.

Nový náměstek ministra obrany

Příspěvekod Pavel » 21 črc 2010, 20:22

Dnes ministr obrany Vondra odvolal svého náměstka Františka Padělka a zároveň jmenoval nového náměstka pro personalistiku a armádní sport. Doporučuji přečíst si životopis nového náměstka - je v příloze. Názor si udělejte sami.
PS: zveřejňovat v oficiálním životopise mobilní číslo je trochu amatérské, ale pokud je ještě funkční, vytrestal se pan náměstek sám :D

cv_cz_hrbata.pdf
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel

Re: Nový náměstek ministra obrany

Příspěvekod Pavel » 24 črc 2010, 21:57

Na army.cz je prohlášení MO Vondry, že tento náměstek bude mít za úkol připravit karierní řád. Ten rozhodně chybí, tak uvidíme.
Pavel

Příspěvekod parasutist » 25 črc 2010, 09:01

nevěřím mu stačí se podívat na ten jeho CV.
parasutist

Příspěvekod Pavel » 25 črc 2010, 09:35

Abychom byli úplně přesní, Vondra řekl toto: „Nový náměstek Michael Hrbata, absolvent vyškovské akademie, je člověk, který se armádou desítky let zabývá. Bude zodpovídat za personalistiku, a proto jsem mu dal úkol, aby do konce roku připravil kariérní řád. Potřebujeme jasná pravidla.“

Z Hrbatovo životopisu je zřejmé, že rok po absolvování vysoké vojenské školy ve Vyškově už pracoval v soukromé firmě. Takže AČR zná jen ze svého Vyškovského studiua a jak víme, důstojníci z Vyškova vždy potřebují tak rok, než se vzpamatují a jsou použitelní na útvaru.

Dále je zřejmé, že se do svého zvolení poslancem pohyboval ve stavebnictví a že zlomový rok pro něj byl 2006.
Ani jsem netušil, že je v poslanecké sněmovně tolik výborů zabývajích se armádou. Kromě jiných byl člen Stálé komise pro kontrolu činnosti vojenského zpravodajství.

Nijak toho pána neznám, klidně to může být schopný člověk, který dokáže sestavit tým lidí, kteří sepíší karierní řád. Sám by se do toho asi pouštět neměl.
Pavel

Příspěvekod parasutist » 25 črc 2010, 13:29

Já v Armádě 2desítky let sloužím, jsem ten pravý na sestavení kariérního řádu? Možná ano, on se tím ,,jen zabývá" desítky let a kde jsou tedy nějáké jeho výsledky? Poslouchám tyto řeči celou kariéru a jediná kdo pro armádu něco udělal byl Tvrdík.No teď nám vemou peníze a nejméně 20let už je nepřidají maximálně 100kč/rok. Pořád otáčejí pyramidu hodností až ji přetočili a skončím v armádě se skoro stejnou hodností s jakou jsem začal :shock: výborné.
parasutist

Příspěvekod eve » 25 črc 2010, 21:59

to Parasuit: škoda, že tu není tlačítko,,líbí se mi,, dal bych ti palec nahoru... perfektně řečeno
eve

Zpět na Armáda ČR - aktuality, kauzy, novinky