News..

Zde se diskutuje o tom, co se právě děje v Armádě. Například o snížení příspěvku na bydlení, propouštění vojáků, škrtech v resortu ministerstva obrany. Každý je vítán přispět svým názorem, nebo aktualitou z Armády.

News..

Příspěvekod Andy » 16 pro 2009, 19:48

Jelikož nikdo jiný žádné novinky nepřidává, trochu to vázne, tak se zkuste trochu víc zapojit.
Dnes se AČR zbavila Halašky!!! Místo něj má jít Opata?
Dále odchází Prokš, pro mne celkem šedá postava, nějak si ho nemůžu zařadit. Tím nechci říct že byl špatný, nevím.
Na jeho místo nastupujue podle všeho Žižka. Potkal jsem se s tímto pánem v celkem dlouhém rozhovoru/monologu z jeho strany. Tak nevím, jestli to není z bláta do louže.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Re: News..

Příspěvekod parasutist » 16 pro 2009, 21:48

S genmjr.Prokšem jsem sloužil u 22výs.brig(nyní601sks),poté se potkával v Chrudimi na seskocích a také potom co byl ZNGŠ,rovný chlap dle mého,voják.Proč odešel to ví jen on ale dívat se na ten bordel v AČR možná nej.řešení. S briggen.Opatou se znám od UNPROFORU kdy byl npor.i když mu nemůže hodně lidí příjt na jméno dobrý voják a manažer. Nikdo s nich se ke mě nechoval povýšeně a když bylo třeba na něco se zeptat odpovědi jsem se dočkal. Nejsme žádní kamarádi, nejsem důstojník a přesto mě nikdy nepřehlíželi když jsme přišli do kontaku. Jo není na světě člověk ten který by se zavděčil všem.
parasutist

Re: News..

Příspěvekod Cody » 17 pro 2009, 19:39

100% je to z Bláta do louže,pan Žižka je katastrofa,taky sem ho zažil osobně=komouš,kariérista-byl povýšen za akci přehlídka 2008 se kterou normální voják praktik nemůže souhlasit.

Opatu a Prokše hodnotím kladně,praktici,akčnáci a uměly se zastat svých lidí.

Kolega na bráně řekl jednou na férovku Halaškovy asi toto: "Tak co chlapy jak se vám líbí,jak se vám slouží?"

"Dobře"
" Jak dlouho sloužíte?"

"3 roky pane generále"

"A spokojen?"

"Odcházím do civilu"

"Hmm,hmm"

"Co máte z tělocviku?"

"jedničku pane generále"

" Byl jste na všech cvičeních?"

"ano pane generále"

"Kolikrát jste byl za ty 3 roky nemocen?"

"jednou pane generále"

"Tak proč tedy končíte?"

"Mám nemocnou matku a práci 300km,nechtějí mne pustit blíže mého bydliště"

"Hm,hm,já to prověřím"

Voják dostal trest a šel do civilu,byl to dobrej voják...byl to jen jeden příběh ze sta.Halaška ale působil jako takovej hodnej strejda,něco jako třeba Junk ;)
Cody

Zpět na Armáda ČR - aktuality, kauzy, novinky