Nejznámější firmy v oboru..

Databáze zájemců o práci u PMC

Re: Nejznámější firmy v oboru..

Příspěvekod Dutch » 26 črc 2010, 18:36

Mám v přípravě stránky , kde budou v Aktualitách , aktuální a konkrétní pracovní nabídky v DZ! cca. do měsíce v ostrým provozu.
Dutch
Dutch

Příspěvekod Pepino » 22 říj 2010, 09:48

Dutch: dneska je v modě být býv. SOGem nebo instruktorem takových jednotek..je to skvělá reklama a jen zasvěcení vědí jak to doopravdy je..ve všem a se vším!!co se týče airsoftáků bud je neznáte nebo píšete podle jakýchsi hloupých předsudků(to nepíšu jen na tebe určitě ti vykat nebudu když vím kdo jsi)..znám jich spousty a ti rozhodně jako PMC pracovat nechtějí(samo že pár vyjímek tam je ale soudím podle lidí které znám,nejsou to takový ty hustodémoní střelci kteří chodí po ulici s kvérem v maskáčích a připadaj si hrozně tvrdý)) AS je jejich zábava ale tím netvrdím že na to nemají,fyzička,znalost ajzyků atd..nic jim nechybí,ti hoši jsou do toho zapálení a snaží se být nej..chce to nejdřív vědět pak psát.....PMCs,BG aj je Boom dnešní doby a to všude a všech věkových kategoriích..málokdo si ale uvědomuje co taková práce obnáší a nemusíte ani letět do Afg nebo Iráku atd..tady když udělá člověk chybu vykopnou ho z agentury tam ho vykopnou z tohohle světa :lol: ..
Pepino

Příspěvekod Dutch » 22 říj 2010, 13:42

?
Dutch
Dutch

Příspěvekod Pavel » 22 říj 2010, 13:47

Taktéž jsem nepochopil určení a smysl příspěvku.
Pavel

Příspěvekod Pepino » 22 říj 2010, 23:05

jen malá reakce na takové nesmyslný řeči - Tak myslím, že žádný fanda airsoftu nemůže myslet vážně, že by dostal tuto práci....
Pepino

Příspěvekod Pavel » 23 říj 2010, 12:24

Aha. Problém při získání takovéto práce pro občana ČR je, že musí mít nějaké zkušenosti v oboru a to obvykle mnohem mnohem větší, než by musel mít američan, nebo brit, ucházející se o tu samou práci. A pokud veškerá zkušenost spočívá ve střílení plastových kuliček, tak to je bez šance. Kovový kuličky (nejlépe 5,56 a 7,62) maj prostě větší váhu.
Ale pravda je, že i fanda airsoftu může dostat tuto práci. Například takový vysloužilý urňák, který fandí airsoftu, by šanci měl :-). Si teda myslím.
Pavel

Příspěvekod Pepino » 23 říj 2010, 14:28

tak určitě šance jsou pro každého kdo to chce..já jsem jen chtěl poukázat na mýtus kdy všichni vidí airsoftáky jako blbce kteří nemají na to jít do armády tak si na to hrají a vzhledem k tomu že jsou to většinou starší maníci mají rozum a ví že airsoft je hra a tak to i berou(tak jako všude jsou i mezi nima hrdinové kteří myslí že příští měsíc je firma vezme a udělaj díru do světa :D )..jak tu někde bylo psáno je to o tom jet tam a ptát se,ne posílat maily a čekat..ano pokud budete amík,brit atd. napíšete a John řekne já s ním sloužil v jednotce je dobrej máte šanci,ale ta tlačenice tam je obrovská a dokonce kolegové si podráží nohy jen aby tam dostaly známého který stojí za branou a čeká na přijetí..není vyjímkou kdy dostane přes známost místo maník s kurzem na obušek,před profíkem ze spec. jednotek ale bohužel cizí země..
Pepino

Předchozí

Zpět na PMC´s - česká databáze