Nejznámější firmy v oboru..

Databáze zájemců o práci u PMC

Re: Nejznámější firmy v oboru..

Příspěvekod boboafg » 22 úno 2010, 09:41

sevas andy
ano ide to na ukor tych udalosti,ale su tam menovane spolocnosti blackwater,ale aj zdruzenych spolocnosti okolo BW.Mam pocit,ze je v tom aj nieco viac.Nechcem vytvarat komploty,ale ved diskutujeme.Nakolko najvacsi podiel na tazbe ropy v IQ ma rusko,to je prekvapenie,tak aj draci z vychodneho bloku sa tlacia do oboru PMC a urcite maju co ponuknut.ved uvidime:))))
boboafg

Příspěvekod Andy » 22 úno 2010, 19:33

Pravda je, že ven mělo letět pár známých, a bylo to zrušeno, údajně kvůli penězům. Možná to s tím souvisí, možná ne.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Images: 121

Příspěvekod boboafg » 23 úno 2010, 13:54

aaa,vidim,ze aspon niekto tu pise,uz som mal obavy,ci to nieje stranka duchov.Tak ako kazda rozpravka ma koniec,tak aj tato zlata bana sa musi utriast a zas zostanu len ty najodolnejsi.vsetky tieto konflikty poskytli zivnu podu pre risk managmenty,skoda,ze nemam svoj,:)))je pravda,ze obcas sa jednalo na hrane,ale omyly sa proste stavaju,je len otazka dokedy su tolerovatelne..asi koniec,nastupia lacnejsi,vykonnejsi:)))teda my!!!!som zvedavy aky bude vyvoj dalej,ponuky su dostacujuce,ak sledujes,len iraq pomenej.
boboafg

Příspěvekod Andy » 23 úno 2010, 18:06

Bylo by fajn, kdyby bylo pro nás snažší získat takovouhle práci, zatím mi to přijde, že přednost mají často mnohem méně kvalifikovaní lidi, ale z té správné země.
Taky by to chtělo nějakou českou firmu. Ale vždycky když už má někdo vyjet, někde se to podělá. Viz ABL. Nebo nakonec vyjeli?
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Příspěvekod boboafg » 23 úno 2010, 18:40

par lastoviciek z nasich krajin vonku je,ale je to malo,naozaj sme velmi pozadu a nie sme z tej spravnej zeme,castokrat su tam mnej kvalifikovany ludia,mame urcite dobry tovar.no ja este zavidim aj vam bratom cechom,aj v tomto ste pred nami.najviac sa pohybujem po ceskych forach,je tu viac ludi,ktori sa o nieco zaujimaju.neviem ci som zle registroval,ale pokial viem,tak nieco uz u vas v cechach sa rozbieha,tak drzim palce.je to zaujimava oblast zaujmu,urcite to nieje pre kovbojov,ale pre ludi,ktori vedia do coho sa tlaćia,co ich moze postrtetnut,vopred sa ospravedlnujem chlapcom z airsoft,ale urcite nevedia do coho chcu ist
boboafg

Příspěvekod Andy » 24 úno 2010, 20:30

Tak myslím, že žádný fanda airsoftu nemůže myslet vážně, že by dostal tuto práci. Jak už jsme se shodli, to, že nejsme američani či britové, nás hodně znevýhodňuje a pak musí mít člověk opravdu co nabídnout.
What the mother fuck?
Andy
Administrátor

Příspěvekod boboafg » 11 bře 2010, 11:45

andy,ospravedlnujem sa za dlhu odmlku.trh v tomto obore je dost velky a naozaj briti a amc nas znevyhodnuju svojimi podmienkami,pricom nas tovar je pomerne dost kvalitny,aj cesky a aj slovensky,su u nas ludia co maju skusenosti a aj zaujem pokracovat dalej,ja by som povedal,ze ked chces robit vojaka,tak odid z armady.uvidime co dalej,napiseme viac cez pp.
boboafg

Příspěvekod Sharp » 10 črc 2010, 00:15

Hele měl bych otázku .. Našel jsem na stránkách kurz. http://www.proammo.cz/vycvikovy/ a chtěl jsem se zeptat jestli nevíš jestli je to neco jako Contraktoring co jsem koukal že jsou členy IACSP
Sharp

Příspěvekod Dutch » 14 črc 2010, 16:45

Já se furt divim jakou maj ty lidi nízkou soudnost, napíšou si na stránky SOG a SOG viděli tak z rychlíku v mlze :-) Nicméně to se dalo čekat , dneska to vypadá jako kdyby nebožtík SOG měl za svojí dobu trvání asi tak 1000 příslušníků :-D A ostatních 1000 mužiků ho budˇ cvičilo nebo s ním cvičilo :-DDDD
Dutch
Dutch

Příspěvekod Sharp » 14 črc 2010, 21:46

Dutch píše:Já se furt divim jakou maj ty lidi nízkou soudnost, napíšou si na stránky SOG a SOG viděli tak z rychlíku v mlze :-) Nicméně to se dalo čekat , dneska to vypadá jako kdyby nebožtík SOG měl za svojí dobu trvání asi tak 1000 příslušníků :-D A ostatních 1000 mužiků ho budˇ cvičilo nebo s ním cvičilo :-DDDD
A to známená co? =) ze je to FAke nebo jak to mám chápat
Sharp

PředchozíDalší

Zpět na PMC´s - česká databáze