Radiostanice jsou umístěny klasicky mezi řidičem a spolujezdcem? Nemáš nějakou fotku umístění radiostanic? Mám sousty fotek, ale interiéru s vysílačkami mám jen dvě.
Má systém AFTS na povrchu vozidla nějakou anténu? Blue Force Tracker anténu má.
Díky za vysvětlení těch PETek, už jsem o tom někde slyšel. Na některých fotkách je vidět, že některé Hummery mají noční reflektory, které mají umístěné místo klasického světla vlevo.
A poslední dotaz. Na fotkách je vidět, že auta mají označení CZ XX (XX je číslo), označení je pod levým předním světlometem a dále vzadu vlevo pod mřížkou klimatizace. Mají auta ještě nějaké speciální označení? Nepočítám různé soukromé malůvky a názvy.
Co se týče utajení tak, jak jsem psal, nechávám to na vás povolanějších jakou informaci mi dáte a jakou ne. Na druhou stanu doporučuji si občas zajít na modelářské diskuze, modeláři jsou známí tím, že všechno přesně řeší, jaká anténa a kde atd. Možná by z informací na těchto diskuzích jistým osobám vstávali vlasy hrůzou na hlavě

I když v ČR je spíše v kurzu druhá světová, ale na zahraničních diskuzích je informací o moderní technice také spousty.
TTD nás nezajímají, jde nám spíše o to kde je jaká anténa, jak vypadá atd. A případně jestli anténa slouží pro nějaké zařízení uvnitř vozidla tak kde to zařízení je a jak vypadá (alespoň zjednodušeně).
Jestli máte pocit, že zde uvedené informace mohou někoho ohrozit tak téma zrušte.