Hodnostní označení vs. výstroják

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Hodnostní označení vs. výstroják

Příspěvekod PavelP » 02 bře 2011, 21:44

Jen tak z rozhořčení. Dnes mi do mailu přišla nabídka z ARMYSHOP.CZ, že si u nich můžu zakopit nové hodnostní označení. Před nedávnem jsem si šel do Olomouckého výstrojáku tato hodnostní označení nakopit, ale bylo mi řečeno, že si musím vystačit s tím jedním, které jsem dostal od velícího. Armáda totiž nestihla nakoupit dostatečné množství, které by mohla distribuovat. Je pravda, že se po těch letech divím úplně zbytečně, já musím splnit úkol hned a včera bylo pozdě, kdežto ministerští balíci s pupkama až na prdel na to mají rok s prodloužením do konce volebního období. Už jsem slyšel, že se body dají prodat na netu, lepší bude, až za ty body budu moci na tom netu nakupovat já a stačí mi, že to bude výstroj, kterou potřebuji a ne co mi Pavlík Štefků nařídí k povinému odběru. Tak a je mi líp. :-)
PavelP

Re: Hodnostní označení vs. výstroják

Příspěvekod parasutist » 08 bře 2011, 15:06

Pavle, Štefka ti už nic nenařídí. Je potřeba být v obraze už pár let je to Picek.
parasutist

Příspěvekod reccol » 09 bře 2011, 21:20

To je prece znamy, ze cokoliv nemuzou dostat vojaci, toho jsou plny armyshopy...
reccol

Příspěvekod lorep » 05 dub 2011, 21:05

Problém vidím jinde. Armádní velení již několik let vydává výstrojenky v hodnotě cca 12.000 tis. korun místo toho, aby daly peníze na nákup v armyshopu. Přitom výstrojenky jsou vlastně nekryté směnky, za které nelze nic koupit. To by taky mohlo být na žalobu.
lorep

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou