Dotaz na fotky Tatrovek ?

Fórum věnované jednotce SOG.

Dotaz na fotky Tatrovek ?

Příspěvekod L 3000 » 03 pro 2011, 12:14

Kluci měl bych prosbičku našel jsem tento článek o SOGU http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=9771 jde o návštěvu Britů u vás v Afgán.
Přesně mi jde o dvě fotky ,v pozadí je nádherně vyfocená Tatra SOT nemáte někdo nebo nevíte kde by byli tyhle fotky k mání nějak se mi nedaří ty dvě fotky stáhnout.
Jsem blázen do těch dvou Tater co jste používali v Afgán.proto hledám pátrám po každé zmínce fotce o nich.
Nenašlo by se u vás ještě pár fotek nebo by mi mohl někdo z vás kdo na nich jezdil něco o nich říct.
Jestli byli opravdu stejné nebo v čem se lišili a jak se vám osvědčili.
Četl jsem vše co jsem našel a s toho vyplívá,že to byli moc dobrá auta a nevíte co se snimi stalo kde skončili?
Používá je naše armáda ještě?
Díky moc

p.s Vážně kluci díky za dost dobře odvedou práci co jste dělali.Myslím,že jste zase oprášili naši Českou vojenskou hrdost,
a po právu patříte..aspoň já si vás tam dosadil...Mezi naše nej vojáky počínaje Klukama od Zborova přes naše piloty za
druhé války...bohužel zase zapracoval malej Českej človíček a jeho vděk..... :cry:
L 3000

Re: Dotaz na fotky Tatrovek ?

Příspěvekod Pavel » 06 pro 2011, 18:04

Zdravím, tady jsou nějaké informace: http://forum.valka.cz/viewtopic.php/p/371750#371750
Pavel

Příspěvekod L 3000 » 08 pro 2011, 20:31

Díky moc za snahu ;) .Už jsem si to prošel dřív důkladně,je tam napsáno docela dost zajímavých věcí.
Dál jsem našel na netu i článek kde se popisuje jak se ty Tatry stavěli a dokonce,že podvozky ladily odborníci s Tatry na Dakar,takže to byli další dvě "Dakarky" ;)
Asi by mě nejvíc zajímali zkušenosti a úpravy co jste si na nich udělaly vy sami.
Fotek moc není na modelářkým foru jsem se dozvěděl,že je ještě snad tajný je zveřejňovat no přijde mi to divný,
vždyť když člověk chce třeba najít fotky na nějakej Americkej guntrack z Afganistánu tak to není problém,ale "sotky" hmm to problém docela je :cry: .
Co může být na Tatrovce tajný vždiť ji znám jak své boty,najezdil sní tisíce km....(pokládám ji za nejlepší náklaďák)

Kluci ještě bych se chtěl zeptat na tento nápis " MY OTHER CAR IS .45" "co má ta Tatra. Má to nějaký význam,protože překlad mi přijde zvláštní.
GLU2abe82_dom5army.jpg

p.s ještě jednu otázečku :) nechali jste na korbě ten stůl nebo jste ho odmontovali. ;)
Jinak jsem normální :lol: jen děsně zvědavej :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
L 3000

Příspěvekod L 3000 » 13 pro 2011, 20:38

Kluci kterej z vás má ty Tatrovečky doma v garáži???? :lol: :lol: :lol:
Nechte mě je nafotit ;)
L 3000

Příspěvekod Pavel » 18 pro 2011, 20:43

Tak nic, koukal jsem se, doma jí nemám. Ani podvodní skůtr. Ale prej jsou v zásobovacím středisku Rančířov, o čemž neměl asi nikdo v AČR neměl ponětí. Viz:http://www.lidovky.cz/ztracene-tatrovky-se-nasly-na-vysocine-d9x-/ln_domov.asp?c=A111214_104642_ln_domov_spa
Možná by se tam daly najít i další věci, po kterých pátrá gaz(d)ík.
Pavel

Zpět na SOG - útvar speciálních operací vojenské policie