Čeští neonacisté chystali teror, mezi nimy i vojáci AČR

Zde se diskutuje o tom, co se právě děje v Armádě. Například o snížení příspěvku na bydlení, propouštění vojáků, škrtech v resortu ministerstva obrany. Každý je vítán přispět svým názorem, nebo aktualitou z Armády.

Re: Čeští neonacisté chystali teror, mezi nimy i vojáci AČR

Příspěvekod zabak » 28 lis 2009, 03:24

Dělal jsem na pohotováku pět let a realna práce nula. Pokud nepočítám ukázky a dopravně pořádkovou.
zabak

Příspěvekod parasutist » 29 lis 2009, 13:59

njn tak to je mi te lito.Spatne velitelstvi asi?
parasutist

Pro PARASUTIST

Příspěvekod Clifton » 01 pro 2009, 16:48

Ale hovno špatné velitelství, vždyť víme, že je to všude na pohotovácích skoro to samé... Nebo Ty snad měření rychlosti a kontrolám vozidel říkáš zákrok?
SOG byl jedním ze dvou nejlepších útvarů co tahle armáda měla, všichni víme které myslím. Jestli si myslíš , že to byla nějaká pohodička a zvládnul bys to taky, tak nevím proč jsi nešel do SOGu. Já být v té době na tvém místě, už bych tam byl... Lepší peníze, zbraně, pořád na misích a vlastně zadarmo - bez námahy ----------------> No to asi ne, tak se uklidni a smiř se s tím, že sloužíš JEN na pohotováku. I městská policie má daleko větší smysl. Protože vznikla z reálné potřeby
No už jsem MUDROVAL dost , samozřejmě je to jen můj názor a může být špatný, mám dost kamarádů v armádě na různých útvarech i na 601.skss , ale na SOG píčujou jenom " normální " vepři , naopak pro ostatní to byla silná motivace a jejich cíl kam se dostat.
Clifton

Příspěvekod Dutch » 01 pro 2009, 20:04

:D :D :D :D :D Clifton trefil hřebíček na hlavičku! :D :D :D :D
Dutch
Dutch

Příspěvekod parasutist » 02 pro 2009, 10:37

tvrdil jsem snad neco jineho ze byly zbytecni? Proc jsem tam nesel? Uz jsem to psal vztahy? Samozrejme stacilo se parkrat s nekteryma setkat a netouzil jsem po tom slouzit u USpO(i kdyz tam byly take kamaradi).Uz jsem vyskousel dost za svuj voj zivot a je to tak ze takovy neporadek jako je u VP nikde jinde u vojsk neni a njak se s tim neda hnout vsichni jsou spokojeni s tim jak to je.A az nas rozpusti nevadi muzu jit zpatky k vojskum na rozdil od hodne rozmazlenych prislusniku VP kteri NIKDY neslouzili v ACR a nastoupili K VP z civilu, ze stredni a vysoke skoly ACR.A bohuzel to tak i vypada.
parasutist

Předchozí

Zpět na Armáda ČR - aktuality, kauzy, novinky