Záčátek mé automechaničiny se datuje k roku 1984, kdy jsem na to dostal úřední papír

! Dělal jsem to až do doby, kdy jsem v roce 2005 ve Vyškově zjistil, že umím prd a že mé vědomosti musí zdokonalit patřičně vyškolený nadrotmistr

! Vůbec toho ale nelituju, protože velká legrace začala hned při jeho vstupu do třídy

! Po vřelém přivítání totiž začal slovy o tom, že jsme toho směru vůbec první kurz a položil si na stůl několik svazků technické dokumentace a souvisejících, po vojensku jalových, předpisů

!
Možná jsem naivista, ale po překročení prahu rekrutačního střediska ve Varech, už jsem se viděl v příkladně vybavených a profesionálních dílnách, když už budu ten profesionální voják a značky jako Wurth, Facom, Berner a další budou v každém šuplíku

! Zůstal jsem ale v šoku, když přede mne ZVČ hodil basu automechanika, ve které byly rozjeté kombinačky, šuplera Made in China a několik vymačkaných plochých klíčů, kdy z některých bylo patrno, že se jedná o válečnou kořist

!
Protože jsme ale u nás kluci i holci (že jo ,,nodata1"

) šikovný, tak nám to jde i s tím co máme, protože co nemáme si uděláme

! Nakonec o nás psali i v NEI Rep... teda pardon v A-Reportu a že prý někteří zoudruzi kulaci plní i na 130%

!
Chci tím jen říct, že veškerá partyzánština jde pomalu stranou, protože to začalo Roverama a dneska kupodivu už i Tatra je vybavena řídícíma jednotkama a tam jsme bez diagnostiky úplně v v profesionální armádě

! Možná čekáte, že jí prostě normálně a běžně nemáme, ale to jste na omylu, protože v kasárnách je

! Ano, zamčená a zapečetěná na štábu, prý aby se jí nic nestalo a taky aby nedošlo k úniku utajených informací

!
Všude je něco, ale já jsem přes autíčka a tak mne zajímá, jak je to v téhle profesi u Vás?