Automechanici

Zde se diskutuje o všem možném, zbraně, taktika, útvary, prostě pokec.

Automechanici

Příspěvekod IronHorse » 25 říj 2009, 14:56

Záčátek mé automechaničiny se datuje k roku 1984, kdy jsem na to dostal úřední papír :lol: ! Dělal jsem to až do doby, kdy jsem v roce 2005 ve Vyškově zjistil, že umím prd a že mé vědomosti musí zdokonalit patřičně vyškolený nadrotmistr :evil: ! Vůbec toho ale nelituju, protože velká legrace začala hned při jeho vstupu do třídy :lol: ! Po vřelém přivítání totiž začal slovy o tom, že jsme toho směru vůbec první kurz a položil si na stůl několik svazků technické dokumentace a souvisejících, po vojensku jalových, předpisů :lol: !
Možná jsem naivista, ale po překročení prahu rekrutačního střediska ve Varech, už jsem se viděl v příkladně vybavených a profesionálních dílnách, když už budu ten profesionální voják a značky jako Wurth, Facom, Berner a další budou v každém šuplíku ;) ! Zůstal jsem ale v šoku, když přede mne ZVČ hodil basu automechanika, ve které byly rozjeté kombinačky, šuplera Made in China a několik vymačkaných plochých klíčů, kdy z některých bylo patrno, že se jedná o válečnou kořist :lol: !
Protože jsme ale u nás kluci i holci (že jo ,,nodata1" ;) ) šikovný, tak nám to jde i s tím co máme, protože co nemáme si uděláme :lol: ! Nakonec o nás psali i v NEI Rep... teda pardon v A-Reportu a že prý někteří zoudruzi kulaci plní i na 130% :P !
Chci tím jen říct, že veškerá partyzánština jde pomalu stranou, protože to začalo Roverama a dneska kupodivu už i Tatra je vybavena řídícíma jednotkama a tam jsme bez diagnostiky úplně v v profesionální armádě :evil: ! Možná čekáte, že jí prostě normálně a běžně nemáme, ale to jste na omylu, protože v kasárnách je :o ! Ano, zamčená a zapečetěná na štábu, prý aby se jí nic nestalo a taky aby nedošlo k úniku utajených informací :evil: :lol: !
Všude je něco, ale já jsem přes autíčka a tak mne zajímá, jak je to v téhle profesi u Vás?
IronHorse

Automechanici

Příspěvekod Jastreb » 26 říj 2009, 18:38

Nepij tolik tu kokakolu :D
Jastreb

Re: Automechanici

Příspěvekod sock » 26 říj 2009, 18:45

co by ne, když je s Tulamorkou
sock

Re: Automechanici

Příspěvekod IronHorse » 26 říj 2009, 21:34

a to je pravda, bo ředěný je to moc dobrý ;) ! tobě kola nedělá dobře?
IronHorse

Zpět na Pokec o všem co souvisí s Armádou